Belföldi fuvarozás

Budaörsi logisztikai központunk disztribúciós, illetve több pontról történő árubegyűjtéses feladatokat lát el. Belföldi fuvarozási tevékenységünk ellátásához a saját, illetve minősített alvállalkozóink 0,5 – 24 tonnás tehergépjárműveit vesszük igénybe. A tehergépjárműveink fuvarozói árukár biztosítással rendelkeznek.

A megtett úttal arányos útdíjfizetési rendszer bevezetése

2013. július 1-jétől hazánkban is bevezetik a megtett úttal arányos elektronikus útdíjszedési rendszert, amely a magyar úthálózat (autópályák, autóutak és főutak) kijelölt, összesen 6513 km hosszú szakaszaira vonatkozik.

Az új rendszer megfelel az európai uniós technológiai követelményeknek és Európai Elektronikus Útdíj Szolgáltatás (EETS) kompatibilis (az autópályák, autóutak és főutak használatáért fizetendő, megtett úttal arányos díjról szóló 2013. évi LXVII. tv.). A megtett úttal arányos díjfizetés mértéke függ a használatba vett út kategóriájától, (J2, J3, J4) és környezetvédelmi besorolásától is. 

A Magyar Kormány az Állami Autópálya Kezelő Zrt.-t (ÁAK Zrt.) jelölte ki az útdíjszedői és az egyetemes útdíjszolgáltatói feladatok ellátására, emellett a társaság az ellenőrzés támogatásában is fontos szerepet tölt be.

Bővebb információt a www.hu-go.hu weboldalon találnak.

A raktár-logisztikával kapcsolatos részletes információkat itt talál.

Logisztikai központ
H-2040 Budaörs, Gyár u. 2.
Tel.: +36 (23) 431 600

Jakab Ferenc
Logisztikai igazgató
E-mail: logistic@alpokadria.hu
Postai cím:  2058 Budaörs, Pf.: 38.