Raktár-logisztika

Budaörsi raktárbázisunk a Budaörsi Ipari-és Technológiai Park (BITEP) területén helyezkedik el. Alapterülete 4000 m2, ahol

  • belföldi raktározást,
  • közvámraktározást végzünk.

A közvámraktárban történő tárolás lehetővé teszi, hogy a vevő részére érkező küldemények ne kerüljenek belföldesítésre, uniós szabad forgalomba bocsátásra, hanem a közterhek megfizetése nélkül raktározni lehessen.
A vámteher megfizetése abban az időpontban válik esedékessé, amikor a vevő az árut uniós szabad forgalomba kívánja helyezni.
Lehetőség van az áru több részletben történő kitárolására, ez által a vámterhek több részletben történő megfizetésére, valamint az áru más országba történő továbbítására is.
A közvámraktárban tárolt árukra a vámhatóság felé garanciafedezetet kell nyújtani, melyet cégünk biztosít.
 

  • átmeneti megőrzési raktározást végzünk

Az importban beérkező küldeményeket a vevő kérésére lehetőségünk van 90 napig átmeneti megőrzési raktárba venni. Az áru vámterhét a szabad forgalomba bocsátás időpontjáig nem kell megfizetni. Az árut, az átmeneti megőrzési raktárban történő elhelyezését követően lehetőség van szabad forgalomba helyezni, belföldesíteni, exportálni, vagy közvámraktárba áttárolni.


További szolgáltatásként kínálunk:

  • árukészlet-nyilvántartást,
  • árumozgatást,
  • komissiózást,
  • csomagolást.


A tárolt árukészletre és kezelésére biztosítással rendelkezünk.

szállítmányozás, logisztika, árukezelés, raktározás árukezelés, szállítmányozás, raktározás, logisztika, raktározás, szállítmányozás, logisztika, fuvarozás


A Budaörsi Ipari-és Technológiai Park hazánk első zöldövezeti „ipari lakóparkja”, mely Budaörsön Budapesttől 2 km-re az M1/M7/M0 autópályáktól  600 m-re helyezkedik el. Könnyen megközelíthető és bejárható az 1-es illetve a Budakeszi útról.


Raktár-logisztikai szolgáltatásunkat elsősorban kis-és középvállalatok számára kínáljuk. A raktárépülethez több száz négyzetméter felújított, klímatizált irodaépület is tartozik, melybe több partnerünk helyezte át székhelyét. Bérelhető irodáinkat elsősorban azon cégek számára ajánljuk akik megoldást keresnek áruforgalmuk bonyolítására. 


Alpok-Adria Szállítmányozó Kft.
Logisztikai központ

H-2040 Budaörs, Gyár u. 2.
Tel.: +36 (23) 431 600
Jakab Ferenc logisztikai igazgató
E-mail: logistic@alpokadria.hu
Postai cím: 2058 Budaörs, Pf.:38.