Nemzetközi szállítmányozás

Tevékenységünket cégünk székhelyén, Budapesten a XI. kerületben a Fehérvári úton a Magyar Általános Szállítmányozási Feltételek szerint végezzük.

Cégünk Európa minden országába teljesít megbízásokat. Komplett nagy (24 tonnás) és kiskocsis (1,5 és 3,4 tonnás) fuvarfeladatok mellett vállaljuk részrakományok háztól-házig történő szállítmányozását is mind export, mind import vonatkozásban. Túlméretes és túlsúlyos rakományok szállítása esetén speciális gépjárműveket is tudunk biztosítani.

nemzetközi szállítmányozás, logisztika, árukezelés, raktározásAz áruk mozgását folyamatosan figyelemmel kísérjük és ügyfeleink kérésére pontos tájékoztatást adunk azok helyzetéről.
A közúti áruforgalom lebonyolítását megbízható, korszerű járműparkkal rendelkező fuvarozókkal végezzük.


Ahhoz, hogy megbízóink a szolgáltatás színvonalával elégedettek lehessenek, elengedhetetlen, hogy alvállalkozóink tevékenységét rendszeresen értékeljük és minősítsük, így csak megfelelően minősített, megbízható partnerekkel dolgozunk.


Megbízóink kérésére lehetőség van 20 és 40 lábas konténerek szállítmányozására is, mely tevékenységünket konténeres társvállalatok bekapcsolásával végezzük.
Tevékenységünkhöz szállítmányozói felelősség biztosítással rendelkezünk.

 

A megtett úttal arányos útdíjfizetési rendszer bevezetése

2013. július 1-jétől hazánkban is bevezetik a megtett úttal arányos elektronikus útdíjszedési rendszert, amely a magyar úthálózat (autópályák, autóutak és főutak) kijelölt, összesen 6513 km hosszú szakaszaira vonatkozik.

Az új rendszer megfelel az európai uniós technológiai követelményeknek és Európai Elektronikus Útdíj Szolgáltatás (EETS) kompatibilis (az autópályák, autóutak és főutak használatáért fizetendő, megtett úttal arányos díjról szóló 2013. évi LXVII. tv.). A megtett úttal arányos díjfizetés mértéke függ a használatba vett út kategóriájától, (J2, J3, J4) és környezetvédelmi besorolásától is. 

A Magyar Kormány az Állami Autópálya Kezelő Zrt.-t (ÁAK Zrt.) jelölte ki az útdíjszedői és az egyetemes útdíjszolgáltatói feladatok ellátására, emellett a társaság az ellenőrzés támogatásában is fontos szerepet tölt be.

Bővebb információt a www.hu-go.hu weboldalon találnak.

 

Belföldi fuvarozással kapcsolatos információkért kattintson.

 

Alpok-Adria Szállítmányozó Kft.
Központi iroda/Szállítmányozás

H-1119 Budapest, Fehérvári út 85.
Tel: +36 (1) 204 3000

Hőnigné Huszár Edit
Nemzetközi Szállítmányozási Igazgató
E-mail: edit.honig@alpokadria.hu